Bedrijven & evenementen

Oogfoto: geef een uniek perspectief.

Verwondering, verbinding & visie.

Als bedrijf wil je direct een persoonlijke klik maken bij potentiële klanten. Met een Oogfoto, ter plekke gemaakt en gedrukt, geef je ze een foto van hun eigen oog met twee regels custom tekst. Of unieke foto’s van uw medewerkers. Dit proces duurt één minuut en geeft een compleet andere blik op jezelf en anderen. Hierna kan je een ander één minuut aan te kijken. Wat doet dat met je?

Deze ervaring vergeet je nooit meer.anaUUhM5cwYn70fLjNNpv6P0EnbwnGYLtgzGdNg_x22bfIjBivu5Krm6UcYQz-kr-LJmhac_54snfkva5_cY3_Kd-37TWH_RAHACtER-1IYCI6Bbd_EBx16NXpWyx_tDE6zzH1K0

Opties Oogfoto?
Oogfoto bij uw evenement kan bestaan uit verschillende onderdelen:

  • Oogfoto’s ter plekke maken en printen (10×15 cm prints, tussen 100 en 500 stuks per dag, twee regels custom tekst op print & optionele stickers op de achterkant, afkoop)
  • Foto’s in online galerij om direct te delen (LinkedIn, Facebook, Instagram en Twitter)
  • Interactieve kunstinstallatio iOpia waar iedereen de beleving van flaw naar features gaat. Teambuilding door de elkaar aan te kijken en als laatste een Oogfoto.

In de realiteit komt dit ook neer op een toestroom van nieuwsgierige toeschouwers die bij de stand blijven staan. Zij zien het merk of product en kunnen gemakkelijk aangesproken worden. Er ontstaat een positieve connectie gebaseerd op nieuwsgierigheid en verwondering.

De foto maken duurt tien seconden, het printen daarna een minuut. De foto’s drukken we op het beste krasvrije en onscheurbare high gloss fotopapier waar vingerafdrukken onzichtbaar op zijn. Uw logo en spreuk worden zo persoonlijk doorgegeven omdat iedereen deze unieke foto wil delen met collega’s en familie.

dABswE_JGHx_X1CmuB1L2Lq_eH1gdojF31Ko4Hek1xoGN3LKviXdub1Fa-YrrPxy_5erU4Ty2lI6j8igcbzEu3TUDNzv5f5DgfaRy88lVcAvtaVEJ2CRJcVcovCjiR8G6Q5qEc6y
Deze maand betaalt u geen reiskosten; €100 voordeel!

Stuur voor vragen of vrijblijvende offerte een email; we kunnen snel schakelen en allerlei oplossingen bieden.