Bedrijven & evenementen

Oogfoto: geef een uniek perspectief en persoonlijke klik cadeau.

Als bedrijf wil je direct een persoonlijke klik maken bij (potentiële) klanten. Met een Oogfoto, ter plekke gemaakt en geprint, geef je ze een unieke foto van hun eigen oog met twee regels custom tekst. Deze ervaring vergeet je nooit meer.anaUUhM5cwYn70fLjNNpv6P0EnbwnGYLtgzGdNg_x22bfIjBivu5Krm6UcYQz-kr-LJmhac_54snfkva5_cY3_Kd-37TWH_RAHACtER-1IYCI6Bbd_EBx16NXpWyx_tDE6zzH1K0

Opties Oogfoto?
Oogfoto bij uw evenement kan bestaan uit verschillende onderdelen:

  • Oogfoto’s ter plekke maken en printen (10×15 cm prints, tussen 100 en 500 stuks per dag, twee regels custom tekst op print & optionele stickers op de achterkant, afkoop)
  • Foto’s in online galerij om direct te delen (LinkedIn, Facebook, Instagram en Twitter)
  • Teambuilding door de kunst-experience, elkaar aankijken en afsluiten met een Oogfoto.

In de realiteit komt dit ook neer op een toestroom van nieuwsgierige toeschouwers die bij de stand blijven staan. Zij zien het merk of product en kunnen gemakkelijk aangesproken worden. Er ontstaat een positieve connectie gebaseerd op nieuwsgierigheid en verwondering.

De foto maken duurt tien seconden, het printen daarna een minuut. De foto’s drukken we op het beste krasvrije en onscheurbare fotopapier waar vingerafdrukken onzichtbaar op zijn. Uw logo en spreuk worden zo persoonlijk doorgegeven omdat iedereen deze unieke foto wil delen met collega’s en familie.

dABswE_JGHx_X1CmuB1L2Lq_eH1gdojF31Ko4Hek1xoGN3LKviXdub1Fa-YrrPxy_5erU4Ty2lI6j8igcbzEu3TUDNzv5f5DgfaRy88lVcAvtaVEJ2CRJcVcovCjiR8G6Q5qEc6y
Deze maand betaalt u geen reiskosten; €100 voordeel!

Stuur voor vragen of vrijblijvende offerte een email; we kunnen snel schakelen en allerlei oplossingen bieden.